Lancering FIFTYFIVE+

Wij bieden 55-plussers kansen op de arbeidsmarkt. 

five

FIFTYFIVE+ is een gespecialiseerd HR-bedrijf dat kansen biedt aan 55-plussers en gepensioneerden op de arbeidsmarkt. Wij kiezen ervoor het onbenut arbeidspotentieel van deze generatie te begeleiden naar flexibel werkbaar werk om zo bij te dragen aan een hogere tewerkstellingsgraad, tot welzijn van iedereen.

55-plussers en gepensioneerden

55-plussers zijn de parels op de arbeidsmarkt omwille van hun ‘on the job expertise’, maturiteit, levenservaring, en hun goesting om kennis te delen. Bij FIFTYFIVE+ is leeftijd een troef, geen beperking, en willen wij de unieke kwaliteiten van 55-plussers omarmen en ze omzetten in kansen voor werkgevers. Want ervaring werkt!

Onze ambitie bestaat erin dynamische 55- en 65-plussers een inspirerende ervaring te bieden en hun partner te zijn voor de rest van hun loopbaan. Velen onder hen bruisen immers nog van ambitie, worden gelukkig van het delen van expertise, of willen net hun bijdrage leveren aan het grotere geheel. Voor anderen is sociaal engagement cruciaal of is extra financiële ruimte vereist voor het behoud van hun levensstandaard de eerste prioriteit. Wij begrijpen de noden en de behoeften waarbinnen 55-plussers optimaal kunnen functioneren.

fiftyfiveplus-lancering-2-1

Ons aanbod

De arbeidsmarkt voor 55-plussers vraagt flexibele oplossingen op maat, flexibel naar vorm en inhoud. Door ervaring inhoudelijk naar waarde te schatten, dragen we bij aan de productiviteit, rust, groei en stabiliteit op de werkvloer. We bieden HR-services aan op maat in alle vormen, van interim tot flexi-interim, payrolling en selectie, en dit voor zowel voltijdse, deeltijdse en projectmatige werkbetrekkingen.

Flexibel als we zijn, vinden we altijd een passende oplossing. Dat maakt samenwerken met FIFTYFIVE+ tot een bijzondere ervaring! 

Wil jij als bedrijf ontdekken hoe we deze visie in de praktijk brengen, of wil jij als 55-plusser ontdekken hoe jouw expertise het verschil kan maken in ons groeiverhaal?

Contacteer ons dan via:
gent@fiftyfiveplus.be
+32 (0)93958940

fiftyfiveplus-ervaring-werkt