Weg met de vergrijzing, hier komt de verzilvering

no_5 (1)

Een vurige passie voor sociaal ondernemerschap

In een krappe arbeidsmarkt, die vaak te weinig kansen biedt aan 55-plussers, kiezen wij ervoor om het ongekende arbeidspotentieel te benutten van 55-plussers en gepensioneerden om zo bij te dragen aan een hogere tewerkstellingsgraad, tot welzijn van iedereen. Onze ambitie bestaat erin dynamische 55- en 65-plussers een inspirerende ervaring te bieden op weg naar flexibel werkbaar werk, en hun 'partner of choice’ te zijn voor de rest van hun loopbaan. Welkom bij FIFTYFIVE+

55-plus-authentiek-empathisch
one-Vector

Authentiek en empatisch

Bij FIFTYFIVE+ kiezen we bewust voor authentiek zijn: gewoon jezelf mogen zijn, bewust van wie je bent en wat je kan. Mensgericht, open en empathisch luisteren we naar jouw wensen op vlak van werk. Altijd klaar om het beste uit jouw ervaring te halen.  

55-plus-gedreven-door-impact
two

Gedreven door impact

Als 55-plusser je ervaring delen, creëert impact en geeft zin aan werk.  Het laat je groeien als mens, en het maakt gelukkig. Gedreven door die impact begeleiden we bij FIFTYFIVE+ 55-plussers op zoek naar flexibel werkbaar werk.

55-plus-inclusief-loyaal-1
three

Inclusief en loyaal

Bij FIFTYFIVE+ geloven we in een inclusieve samenleving waar ‘oud’ niet langer ‘out’ is. We verwelkomen alle levens- en arbeidservaring en schatten jouw ervaring naar waarde. Dat maakt ons een loyale partner voor 55-plussers, hun hele loopbaan lang.