Wij brengen ervaring naar jouw werkvloer
#Ervaringwerkt

five

Ontdek samen met ons hoe ervaring op talloze manieren waarde kan creëren

55-plus-ervaring

Ervaring werkt.

Ervaring verwijst naar de toegevoegde waarde van 55-plussers, hun expertise, hun zelfstandigheid, hun zin om bij te dragen aan het groter geheel, en hun directe inzetbaarheid. Ervaring integreren in teams maakt bedrijven sterker, verhoogt de kennis en efficiëntie van jongere medewerkers, brengt rust en vertrouwen in een dynamische werkomgeving, en het boost de productiviteit van bedrijven.

55-plus-arbeids-ethos

FIFTYFIVE+ arbeidsethos

Onze 55-plussers combineren ervaring, maturiteit en motivatie met hoge loyaliteit, laag verzuim en versnelde kennisoverdracht naar jongere medewerkers. Een geruststellende gedachte en een garantie voor een hogere productiviteit en gezonde teamspirit in bedrijven.

 

55-plus-ontzorging

Ontzorging

Bij FIFTYFIVE+ begrijpen we precies naar welke profielen en arbeidsformules bedrijven op zoek zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar ‘werkbaar werk’ voor 55-plussers. Daarnaast benoemen we processen en mogelijke formules, omschrijven we hoe we bedrijven ontzorgen van administratie, en voorzien de noodzakelijke opvolging van medewerkers en het gepresteerde werk.

55-plus-diversiteit-inclusie

Diversiteit en inclusie

(Leeftijds-) diversiteit in teams leidt tot meer creativiteit, flexibiliteit en innovatie dankzij de verschillende competenties en invalshoeken van medewerkers. Het draagt bij tot het beter realiseren van organisatiedoelstellinggen en helpt het hoofd te bieden aan strategische uitdagingen. Bovendien kunnen bedrijven zich samen met ons engageren om de inclusie van 55-plussers op de arbeidsmarkt te vergemakkelijken.

55-plus-financiele-voordelen

Financiële voordelen

Bedrijven kunnen genieten van specifieke en evoluerende gunstmaatregelen bij het aanwerven van 55-plussers. Bovendien worden lagere werkgeversbijdragen toegepast voor flexi-job arbeidsovereenkomsten.

 

Ons aanbod 

De 55+ arbeidsmarkt vraagt flexibele oplossingen op maat, flexibel naar vorm en inhoud. Flexibel als we zijn, vinden we altijd een passende oplossing.

 

icn_interim

Interim

Met de inzet van ervaring in interim-opdrachten wordt de continuïteit verzekerd van werkzaamheden of specifieke projecten zonder dat er een langdurige aanstelling nodig is.

icn_interim management

Flexi-interim

Met flexi-interim wordt gekozen voor extra personeel met een hoge mate van flexibiliteit in werkuren en taken. Werkgevers genieten van substantieel lagere werkgeversbijdragen. 

icn_payrolling

Payrolling

Met payrolling genieten bedrijven van een volledige ontzorging voor het uitbetalen van salarissen, het afdragen van belastingen, en het naleven van de arbeidswetgeving. 

icn_Werving & selectie

Selectie

Indien bedrijven nood hebben om specifieke profielen met ervaring aan te werven, worden de meest gekwalificeerde en gemotiveerde 55-plussers geïdentificeerd om teams te versterken. 

Wil jij graag als 55-plusser aan de slag?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij werkvormen geïdentificeerd waar jij als 55-plusser meerwaarde kan bieden. Zo creëren wij begrip en respect voor jouw noden en de behoeften waarbinnen jij optimaal kan functioneren.

five-cta-claret