Wij maken jouw zoektocht naar werk tot een inspirerende ervaring

Mensgericht, open en empathisch luisteren we naar jouw wensen op vlak van werk. Onze ervaringscoaches staan klaar om het beste uit jouw ervaring te halen.  

5-v2
Blank_Spacer
one-Vector

1. Het intakegesprek

Als 55-plusser kom je in contact met ons team van professionals, en start het traject met een eerste telefonische kennismaking waarbij we luisteren naar jouw verhaal, noden en verwachtingen. Is er een klik, dan zet jouw persoonlijke ervaringscoach je op weg, en nodigt je uit tot het invullen van de profieltest.

Blank_Spacer
two

2. De profieltest

Na zoveel jaren ervaring zijn je kernkwaliteiten soms zo vanzelfsprekend dat je ze zelf vergeet te benoemen. Je opnieuw bewust worden van je talenten geeft jou meer zelfinzicht en laat ons toe jou te begeleiden naar werkbaar werk. De profieltest kan digitaal bij jou thuis ingevuld worden, of in ons kantoor. Met de profieltest brengen we jouw persoonlijkheid, competenties en talenten in kaart ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek met jouw ervaringscoach.

Blank_Spacer
three

3. Het kennismakingsgesprek

In een persoonlijk face-to-face gesprek met jouw ervaringscoach overlopen we jouw carrièrepad, identificeren we jouw behoeften en exploreren we in welke type werkbare jobs je jouw expertise wil inzetten. We bespreken jouw motivatie en drive voor werk, bekijken welke jobs voor jou goed aanvoelen, en welke arbeidsvorm - zij het voltijds, deeltijds, of projectmatig - passend is voor jou. 

Blank_Spacer
4

4. Het ervaringspaspoort

Op basis van de profieltest en het kennismakingsgesprek maakt jouw ervaringscoach een op maat gemaakt ervaringspaspoort op. Het ervaringspaspoort maakt jouw zoektocht naar werk tot een inspirerende ervaring. Via dit paspoort krijg je een beeld van waar jij ongelooflijk goed in bent en ontdekken we welke situaties en taken jou energie geven en welke niet. Het ervaringspaspoort maakt alles eenvoudig en beknopt inzichtelijk zodat je je bewuster wordt van de waarde van je eigen expertise, talenten en vaardigheden.

 

Avatar profileWat staat er in het finale profiel?

Je relevante werkervaring
De waardering van je kernkwaliteiten op basis van 4 kwadranten:
  • Persoonlijkheid: karakter en drijfveren
  • Dynamiek: energie, goesting en motivatie voor werk
  • Maturiteit – soft skills
  • Expertise – hard skills
fiftyfive-plus-ervaringspaspoort

 

Blank_Spacer
5

5. De sollicitatie

In dit stadium delen we de essentie van jouw ervaringspaspoort met je toekomstige werkgever waardoor solliciteren een compleet nieuwe en prettige ervaring wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden en ontzorgen we jou volledig, tot bij de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

Je bent nu klaar om jouw ervaring en kennis te delen, en kan aan de slag! Wij laten jou echter niet los, en blijven beschikbaar voor jou. Dit resulteert in periodieke opvolggesprekken met jouw persoonlijke ervaringscoach.

Wil jij graag als 55-plusser aan de slag?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij werkvormen geïdentificeerd waar jij als 55-plusser meerwaarde kan bieden. Zo creëren wij begrip en respect voor jouw noden en de behoeften waarbinnen jij optimaal kan functioneren.

five-cta-claret