Wil jij het verschil maken in ons groeiverhaal?

Ben jij gedreven door impact en wil je deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat de ervaring van 55-plussers viert en hun loopbaan naar nieuwe hoogtes tilt?

5-v2

Welkom bij FIFTYFIVE+

Bij ons draait het niet alleen om het vinden van werkbetrekkingen, maar om het omarmen van een nieuwe levensfase vol opwinding en voldoening. Wij creëren kansen, bouwen bruggen, smeden connecties, en genereren impact op de arbeidsmarkt van morgen.

fiftyfive-plus-team

In ons team zijn we meer dan collega’s

We zijn een team van gelijkgestemde en gepassioneerde individuen die geloven dat leeftijd slechts een getal is en dat er geen grenzen zijn aan wat je kan bereiken.

Samen lachen we om de verhalen van vroeger en creëren we nieuwe herinneringen terwijl we stappen zetten in de toekomst.

Ervaring telt!

We streven ernaar om de perfecte balans te vinden tussen passie en professionaliteit, tussen plezier en prestatie, en dat is precies wat ons bedrijf zo speciaal maakt.

Stap binnen in een wereld waar ervaring wordt gevierd, expertise wordt gekoesterd en mogelijkheden eindeloos zijn.

Maak samen met ons het verschil

Als onderdeel van ons team kan je verwachten dat je uitgedaagd wordt, dat je groeit en dat je straalt als nooit tevoren. We geloven in jouw potentieel en zijn vastbesloten om jou te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Wil jij ontdekken hoe jij het verschil kan maken in ons succesverhaal? Bekijk dan zeker onderstaande vacatures.

Solliciteer nu
Neem contact
Neem contact

Wil jij graag als 55-plusser aan de slag?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij werkvormen geïdentificeerd waar jij als 55-plusser meerwaarde kan bieden. Zo creëren wij begrip en respect voor jouw noden en de behoeften waarbinnen jij optimaal kan functioneren.

five-cta-claret